ΠΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Σε αυτο το αρθρο θα μαθετε πως να αποθηκευσετε σε εναν φακελο σελιδες απο το ιντερνετ που σας ενδιαφερουν, διαβαστε παρακατω.
 

Πρωτα απ ολα πηγαινετε σε μια ιστοσελιδα που σας ενδιαφερει οπως π.χ την αρχικη σελιδα της ιστοσελιδας μου “https://www.upologistisluseisthemata.gr/”, μετα δημιουργηστε εναν φακελο σε οποιο σημειο θελετε στον υπολογιστη σας π.χ στην επιφανεια εργασιας, εγω θα δημιουργησω εναν φακελο στην επιφανεια εργασιας με ονομα “ΑΡΘΡΑ”.


Μετα πηγαινετε στην σελιδα που σας ενδιαφερει και καντε δεξι κλικ στον συνδεσμο που θελετε να αποθηκευσετε (θα το καταλαβετε οτι ειναι συνδεσμος οταν το βελακι του ποντικιου σας γινει χερακι), μετα καντε κλικ στο “Αποθηκευση συνδεσμου ως...”


Θα σας βγαλει ενα παραθυρο για να επιλεξετε που να αποθηκευσετε την σελιδα, μπειτε στον φακελο που δημιουργησατε και πατηστε το κουμπι αποθηκευση, πριν το αποθηκευσετε δωστε του και ενα ονομα αν θελετε.


Και ετσι, μετα απο 4 αποθηκευμενες σελιδες ο φακελος σας θα ειναι καπως ετσι...


Με αυτον τον τροπο αποθηκευετε σελιδες απο το ιντερνετ στον υπολογιστη σας και μπορειτε να τις δειτε οποτε θελετε με διπλο κλικ, μπορειτε να τις δειτε και οταν δεν ειστε συνδεδεμενοι στο ιντερνετ απλα θα ειναι λιγακι διαφορετικες.