ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Για να γραψετε με κεφαλαια γραμματα πατηστε το πληκτρο "Caps Lock" μια φορα (αριστερα του πληκτρολογιου διπλα απο το γραμμα 'Α'), τοτε στο πληκτρολογιο σας θα αναψει το φωτακι των κεφαλαιων γραμματων (Αυτα τα φωτακια ονομαζονται και λυχνίες).

Οσο μενει αναμμενο αυτο το φωτακι οποιο γραμμα πληκτρολογησετε θα ειναι κεφαλαιο, αν ξαναπατησετε το "Caps Lock" τοτε το φωτακι θα σβησει και θα μπορειτε να γραφετε με μικρα γραμματα, με αυτον τον τροπο μπορειτε να δειτε στα γρηγορα αν εχετε ενεργοποιημενα τα κεφαλαια γραμματα, αυτα τα φωτακια διαφερουν αναλογα το πληκτρολογιο, στα λαπτοπ συνηθως βρισκονται στο κατω μερος του (Διπλα απο το φωτακι της φορτισης).

Αν θελετε να πληκτρολογησετε μονο ενα κεφαλαιο γραμμα πατηστε και κρατηστε πατημενο το πληκτρο "Shift" και μετα το γραμμα που θελετε (η και πανω απο ενα γραμμα).

Αν εχετε ενεργοποιημενο το Caps Lock και κρατησετε πατημενο το Shift τοτε το γραμμα που θα πληκτρολογησετε θα ειναι μικρο, αν το Caps Lock ειναι απενεργοποιημενο τοτε θα γινει το αντιθετο.