ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ (2 ΤΡΟΠΟΙ)

Αν αγαπατε καποιον ανθρωπο η οτιδηποτε αλλο και θελετε να το εκφρασετε σε μια συνομιλια η σε μια κατασταση στο Facebook τοτε δεν υπαρχει καλυτερο συμβολο απο την καρδουλα, σε αυτο εδω το αρθρο θα σας δειξω 2 τροπους που μπορειτε να βαλετε το συμβολο της καρδουλας, διαβαστε παρακατω.

Πρωτος τροπος

Για να βαλετε το συμβολο της καρδουλας πρωτα βαλτε το συμβολο της αριστερης γωνιας (<) και μετα χωρις να αφησετε κενο πατηστε τον αριθμο 3 ετσι ωστε να βγει αυτο το αποτελεσμα "<3", αυτο μοιαζει με καρδουλα και το χρησιμοποιουν αρκετοι χρηστες του internet για να εκφρασουν την αγαπη τους. Για να βαλετε το συμβολο της αριστερης γωνιας θα πρεπει να πατησετε τον συνδυασμο "Shift και <", ειναι το πληκτρο με το κομμα το οποιο βρισκεται διπλα απο το γραμμα "Μ".

Δευτερος τροπος

Προκειται για εναν αλλο συνδυασμο πληκτρων ο οποιος εμφανιζει μια κανονικη καρδουλα, δηλαδη αυτην εδω: ♥.
Για να την βαλετε πατηστε τον συνδυασμο "Alt και τον αριθμο 3 απο το αριθμητικο πληκτρολογιο στα δεξια.

Και στους 2 τροπους δεν εχει σημασια ποια γλωσσα γραφης εχετε εκεινη την στιγμη. Αν δεν λειτουργησει ο δευτερος τροπος τοτε ειναι πιθανον το αριθμιτικο πληκτρολογιο σας να ειναι κλειδωμενο, για να το ξεκλειδωσετε πατηστε μια φορα το πληκτρο "num lock" το οποιο βρισκεται πανω απο το νουμερο 7, αν το πληκτρολογιο σας εχει κατι μικρα φωτακια τοτε οταν το πατησετε το ενα απο αυτα θα αναψει.